Starta din egna e-handel

Starta din egna e-handel

Många drömmer om att starta sin egna e-handel och webshop. Detta är inte något som är omöjligt. Med några enkla små steg kan man uppnå sina drömmar.

Det man behöver för att starta en webshop är inte mycket, man behöver ett förråad eller lager, en dator, en hemsida eller plattform och produkter som ska säljas.

Det gäller att fundera på vilka produkter man vill sälja och vilken kategori man vill hålla sig till. Sedan gäller det att leta upp leverantörer som säljer de produkter man söker. Självklart kan man ju även sälja saker som man själv skapar.

Efter att detta steg är klart bör man fundera över vilka betal- och faktureringsmedel man vill använda sig av. För att göra betalmetoden enkel och säker bör man använda sig av de företag som är pålitliga och som erbjuder olika betalmetoder för andra företag.

För att kunna starta sin e-handel är det även viktigt att komma ihåg att man även måste inneha en F-skatt. Det vill säga att man behöver registrera och starta ett företag för att kunna bedriva en verksamhet. Annars går det inte att ha en egen verksamhet.

Förråd och lagerplats

För att kunna bedriva sin e-butik behöver man även ha ett lager eller förråd där man kan bevara sitt lager med produkter. Till en början kan man nog göra detta hemma innan verksamheten växer och blir större. Men med tiden kommer man att behöva ett lager eller förråd. Ett bra tips är att man till exempel hyr förråd västerhaninge eller det förråd som finns närmast. Genom att hyra en plats är man inte lika bunden som att köpa ett lager eller en plats. Och då kan man låta verksamheten växa i lugn och ro!

Kommentarer är stängda.
nisarg