Inköpslista: Det perfekta kalaset

Inköpslista: Det perfekta kalaset

Står du inför ett födelsedagskalas, men vet inte var du ska börja med alla inköpen? Du kan vara lugn, nu kan du göra alla dina inköp i lugn och ro online.

Pynt och dekorationer

Det viktigaste för att komma i kalasstämning är dekorationerna. Med några enkla knep kan man snabbt förvandla hemmet eller lokalen till en glädjespridande festlokal. Ballonger är en självklarhet, gärna stora heliumballonger med siffror eller bokstäver som passar födelsedagsbarnet. Serpentiner kanske känns lite 90-tal, men det är faktiskt perfekt att hänga i dörröppningar och ringla över bordet.

Sist men inte minst – en vimpel! Det finns många fina på internet, matcha färgerna med den övriga kalasinredningen.

Godis till kalaset

För en lyxig kalaskänsla; ställ ut en rolig godisautomat på ett eller flera ställen. Vid fikabordet, vid entrén och varför inte utanför toaletten ifall det blir kö? Bara fantasin sätter gränser!

Våga byta ut de utdelade godispåsarna på barnkalaset till godisautomater som alla barnen kan ta vad de vill ifrån.

Placeringskort och meny

Det finns många tryckerier online där man snabbt och billigt kan skriva ut placeringskort och menyer. Det ger en lyxig touch till kalaset eller festen, utan att det behöver ligga någon större ansträngning bakom det. Så fort du bestämt vad du ska servera dagen till ära så se till att slänga ihop en snygg meny, tryck upp och placera på varje gästs tallrik. Det blir dessutom en bra isbrytare om gästerna är placerade så att alla inte redan känner varandra.

Kommentarer är stängda.
nisarg