Enkelt att starta egen e-handel online

Enkelt att starta egen e-handel online

Att starta en egen butik online för att bedriva e-handel är enklare än vad du kanske tror. Det hela kan göras i ett par enkla, korta steg. Om du är tveksam till var och hur du ska börja behöver du aldrig oroa dig. Det finns mycket information på internet om hur det går till och dessutom många olika guider att följa.

Ett av de enklaste, och absolut vanligaste, sätten att starta en e-butik på är att använda sig av en e-handelslösning. Genom att använda en e-handelslösning får du ett komplett och färdigt startpaket där du har själva butiken klar och det enda du behöver ordna med är produkter, design och liknande. Tips på ett flertal bra e-handelslösningar är:

  • Shopify
  • WIX
  • WooCommerce

Genom att använda en av de ovanstående lösningarna får du en snabb och välutvecklad hjälp på traven. De ovanstående programmen kan bland annat hjälpa dig med att ordna allt från enkla designer, butikslösningar, betalningssystem, produktvisning, marknadsföring, föra statistik, inventering och liknande.

De erbjuder helt enkelt en så komplett lösning som möjligt för den som på egen hand vill starta en butik online utan att först behöva gå igenom en massa krångel. De erbjuder dessutom bra funktioner såsom support och interna guider för användning.

Shopify är en plattform där du endast behöver köpa en domän för att komma igång. Detsamma gäller för WIX. Om du vill använda WooCommerce behöver du istället en webbhost, en domän och WordPress. Något krångligare, men du har friare händer för din butik.

Kommentarer är stängda.
nisarg